Препорачани Компании од Лидерот г-дин Здраве Колев

Zdrave Kolev

Препорачани Компании од Лидерот г-дин Здраве Колев

Над 2 децении лични искуства во областа на мрежниот маркетинг

Од кои 18 години како професионалец во Каливита Интернатионал и други МЛМ фирми.

После многу анализи и лично искуство овие се следните компании кои г-дин Колев гледа развој во следните години со доста добар финански раст и независност за самата личност кои што ке се ангажира да гради мрежа и бизнис.

  1. Jeunesse 
  2. KaratBars
  3. LavaVitae 
  4. Stiforp   (Team Site)
  5. ASEA
  6. Total Life Changes 

 

 

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Share this article

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *